Хороскопот за 2021 година ќе им помогне на сите што се заинтересирани да ја исправат судбината и да ги исправат претходните грешки. Willе ви каже како да постигнете духовен, емоционален и професионален раст. Врз основа на препораките на астролозите, ќе биде можно да се најде излез од мртвите ситуации и да се разберат нивните причини. Во секојдневниот живот, вообичаено е да се третира астрологијата како инструмент преку кој се отвора иднината. Во секое време, луѓето се обидуваа да погледнат зад завесата на знаење, да предвидат и да предупредат.
Што е 2021 година?
Во источната астрологија во 2021 година, тоа одговара на Белиот Бик, симбол на систематско постигнување на поставената цел, што е контраиндицирано да не успее. Во 2021 година, на сите хороскопски знаци ќе им треба упорност, посветеност и напорна работа за да бидат успешни. Но, емотивните испади, експлицитната агресија и обидите да се постигне целта во лет, не само што ќе го донесе она што го сакате, туку може да биде и опасно за другите. Годината е особено успешна во однос на деловното работење и само-подобрувањето, додека личните односи ќе се повлечат во втор план.
хороскоп на хороскопските знаци?
Од материјалистички аспект, 2021 година ќе биде особено успешна за водните знаци - Рак, Шкорпија и Риби. Но, токму овие хороскопски знаци честопати ќе треба да се справат со Месечината - главниот антагонист на годината, кој редовно ќе ги тестира за емоционална стабилност. Знаците на пожар - Овен, Лав и Стрелец - ќе добијат условен имунитет на ваквите тестови, ќе бидат под директна заштита на Сонцето. Претставниците на елементот Воздух (Близнаци, Вага и Водолија) ќе заземат неутрална позиција и можат да бидат водени само од сопствените ставови за тоа што се случува.
Општо земено, хороскопот за 2021 година е успешен за сите знаци на зодијакот
Ова е добро време за какви било промени, и колку подрастично, толку подобро. Главната работа е дека овие промени не се претерани, бидејќи сега постои голема веројатност да се размисли за железо. Ова е тешко, но интересно и прогресивно време, кое ќе ги сруши плановите на многумина, но само за да отвори нови перспективи за нас.
Контактирајте не
This website uses cookies to ensure you get the best experience
OK
Политика за приватност
Администрацијата на веб-страницата е должна да ја одржува вашата приватност на Интернет. Ние многу се грижиме да ги обезбедиме информациите што ни ги давате. Нашата политика за приватност се заснова на Општата регулатива за заштита на податоците на Европската унија (GDPR). Целите за кои ги собираме вашите лични податоци се: подобрување на нашата услуга, комуникација со посетителите на оваа веб-страница, обработка на корисничките податоци заради продажба преку Интернет, презентирање на податоците што ги бара корисникот и други дејства наведени подолу.

Чување и обработка на лични податоци

Ние ги собираме и обработуваме вашите лични податоци само со ваша доброволна согласност. Со ваша дозвола, можеме да ги собереме и обработиме следниве информации: име и презиме, адреса за е-пошта, телефонски број, информации за сметката на социјалната мрежа. Собирањето и обработката на вашите лични податоци се врши во согласност со законите на Европската унија и Велика Британија.

Складирање, модификација и отстранување на податоците

Корисникот, кој обезбедил свои лични податоци на страницата turroma6.site, има право да ги измени и отстрани, како и право да го поништи договорот за обработка на податоците. Периодот за време на кој ќе се чуваат вашите лични податоци е: 12 месеци. Откако вашите лични информации ќе бидат обработени, администрацијата на веб-страницата трајно ќе ги избрише. За пристап до вашите лични податоци, можете да контактирате со администрацијата на: [email protected]. Вашите податоци ќе можеме да ги пренесуваме на трети лица само по ваша подготвена согласност. Доколку податоците се пренесат на трета страна што не е поврзана со нашата организација, не можеме да направиме никакви измени во тие податоци.

Обработка на технички податоци за посетителите

Записите за вашата IP адреса, времето за посета, поставките на прелистувачот, оперативниот систем и другите технички податоци се зачувани во базата на податоци за време на посетата. Овие информации се потребни за правилно прикажување на содржината на веб-страницата. Со овие податоци, невозможно е да се идентификува посетителот.

Детски лични податоци

Ако сте родител или законски старател на малолетно дете и знаете дека детето ни ги даде своите лични информации без ваша согласност, ве молиме контактирајте не на: [email protected]. Забрането е внесување на лични податоци на малолетни корисници без согласност на родител или законски старател.

Обработка на колачиња

Ние користиме датотеки за колачиња за прецизно прикажување на содржината на веб-страницата и за олеснување на прегледот на веб-страницата. Ова се мали датотеки што се зачувани на вашиот уред. Тие им помагаат на веб-страницата да запомни информации за вас, како што се јазикот на кој ги користите и страниците што веќе ги отворивте. Овие информации ќе бидат корисни за вашата следна посета. Благодарение на датотеките со колачиња, прелистувањето на Интернет станува многу попогодно. Можете да дознаете повеќе за овие датотеки тука. Можете сами да поставите прием и блокирање на колачиња во вашиот прелистувач. Неприфаќањето колачиња може да ја ограничи функционалноста на веб-страницата.

Обработка на лични податоци од други услуги

Оваа веб-страница користи мрежни услуги од трети страни кои собираат податоци независно од нас. Таквите услуги вклучуваат: Facebook.com, .

Податоците собрани од овие услуги можат да бидат дадени на други услуги во рамките на овие организации. Податоците може да се користат за рекламирање на нивната сопствена рекламна мрежа. Можете да дознаете за корисничките договори на овие организации на нивните веб-страници. Вие исто така може да одбиете да ги собирате вашите лични податоци. На пример, тука можете да најдете приклучок за прелистувач за да го оневозможите Google Analytics. Ние не споделуваме никакви лични информации со други организации или услуги кои не се наведени во оваа политика за приватност. По исклучок, собраните податоци може да се обезбедат на законско барање на државни органи овластени да бараат такви податоци.

Врски до други веб-страници

Нашата веб-страница може да содржи врски до други веб-страници, кои не се под наша контрола. Ние не сме одговорни за содржината на оваа веб-страница. Ве охрабруваме да се запознаете со политиката за приватност на секоја веб-страница што ја посетувате, доколку таква политика постои.

Политиката за приватност се менува

Од време на време, нашата веб-страница може да ја ажурира нашата политика за приватност. Ние би сакале да ве информираме за какви било промени во политиката за приватност објавени на оваа веб-страница. Ние ги следиме сите промени во законодавството во врска со личните податоци во Европската унија и Велика Британија. Доколку внесете некоја од вашите лични информации на нашата веб-страница, ние ќе ве известиме за промените во нашата политика за приватност. Ако вашите лични информации, или поточно вашите информации за контакт, се внесени погрешно, нема да можеме да ве контактираме.

Клаузули за повратни информации и затворање

За какви било прашања во врска со политиката за приватност, можете да контактирате со управата на skddh.top на: [email protected]. или со пополнување на образецот за контакт наведен во соодветниот дел на оваа веб-страница. Ако не се согласувате со оваа политика за приватност, можеби нема да ги користите услугите на turroma6.site. Во тој случај, избегнувајте посета на нашата веб-страница.
Услови на употреба
1.Општи поими.

1.1. Употребата на материјали и услуги на веб-страницата е регулирана со норми.

1.2. Овој договор е јавна понуда. Со пристап до материјалите на веб-страницата, се смета дека корисникот пристапил до овој договор.

1.3. Управувањето со страницата има право еднострано да ги менува условите на овој договор во секое време. Ваквите измени ќе стапат на сила 3 (три) дена од денот на објавувањето на новата верзија на Договорот на веб-страницата. Доколку корисникот не се согласува со промените, тој е должен да одбие пристап до веб-страницата, да престане да ги користи материјалите и услугите на веб-страницата.

2. Кориснички обврски

2.1. Корисникот се согласува да не презема активности што може да се сметаат за кршење на рускиот закон или меѓународното право, вклучително и областа на интелектуална сопственост, авторско право и / или сродни права, како и активности што доведуваат до или може да доведат до нарушување на нормалното работење на веб-страницата и веб-услугите.

2.2. Не е дозволена употреба на материјал за веб-страница без согласност на носителот на авторските права (член 1270 од Граѓанскиот законик на Руската Федерација). За законска употреба на материјалите на веб-страницата, потребно е да се склучат договори за лиценцирање (добивање лиценци) од сопственикот на авторските права.

2.3. Кога цитирате материјал од веб-страницата, вклучувајќи дела заштитени со авторско право, потребна е врска до веб-страницата (потстав 1 од став 1 на член 1274 од Граѓанскиот законик на Руската Федерација).

2.4. Корисничките коментари и другите записи на веб-страницата не смеат да бидат во спротивност со барањата на законодавството на Руската Федерација и општо прифатените морални и етички норми.

2.5. Корисникот е предупреден дека управувањето со веб-страницата не е одговорно за посета и употреба на надворешни извори, чии врски може да бидат на веб-страницата.

2.6. Корисникот се согласува дека Администрацијата на веб-страницата не е одговорна и нема директна или индиректна обврска кон Корисникот во врска со каква било можна загуба или штета во врска со која било содржина на веб-страницата, регистрација на авторски права и информации за таквата регистрација, стоки или услуги достапни на надворешни веб-страници или ресурси или други кориснички контакти внесени со користење на податоци објавени на таа веб-страница или врски до надворешни извори или пристап до нив преку надворешни извори.

2.7. Корисникот ја прифаќа одредбата дека сите материјали и услуги на веб-страницата или кој било нејзин дел може да бидат придружени со рекламирање. Корисникот се согласува дека управувањето со веб-страницата не сноси никаква одговорност и нема никаква обврска во врска со ваквото рекламирање.

3. Други услови

3.1. Сите можни спорови што произлегуваат или се поврзани со овој Договор ќе се решат на соодветен начин.

3.2. Ништо во Договорот нема да се толкува за воспоставување на врска помеѓу корисниците и управувањето со веб-страницата, агенциски односи, партнерства, заеднички активности, лични работни односи или какви било други односи што не се изречно предвидени во Договорот.

3.3. Судот ќе ја прогласи секоја одредба од Договорот за неважечка или неизвршна и нема да повлече невалидност на другите одредби од Договорот.

3.4. Неактивноста на Управување со страницата во случај на повреда на одредбите од Договорот од кој било корисник не го лишува управувањето со страницата за правото подоцна да преземе соодветни мерки за одбрана на нивните интереси и заштита на авторските права за материјали заштитени со закон.

Корисникот потврдува дека е запознаен со сите клаузули на овој Договор и безусловно ги прифаќа.